+421 948 488 200 info@fontionnel.sk

Konzultációs szolgáltatásokat nyújtunk kis- és

középvállalkozások számára

A cookie fájlok használatának elvei

A weboldalt („Honlapot“) a Fontionnel&Co s.r.o. társaság üzemelteti, amelynek a székhelye Ernestova bašta 2, Nové Zámky 940 01.
A Honlap használatát megelőzően kérjük, figyelmesen olvassa el e szabályokat, mert azok tartalmazzák, hogy hogyan dolgozzuk fel a személyes adatokat, és hogyan használjuk a cookie-kat. A Honlap használatával kifejezi az egyetértését ezzel a stratégiával.

A feldolgozásra kerülő adatok típusa / hivatkozás más weboldalakra

A Fontionnel&Co s.r.o. törődik az Ön adatainak védelmével. E Honlap által nem gyűjti és nem dolgozza fel a látogatók személyes adatait, csak akkor, ha Ön úgy dönt, hogy megad ilyen adatokat. A személyes adatok megadásáról a weboldalainkon önmaga dönthet, és amennyiben megadja őket, egyben ezen információk felhasználását is engedélyezi, az alábbi célokra. Amennyiben nem ad meg bizonyos adatokat, megtörténhet, hogy nem leszünk képesek Önnek az igényelt szolgáltatást nyújtani. Amennyiben úgy dönt, hogy a weblapon megadja a személyes adatait, például az online adatlap kitöltésével vagy e-mail üzenet elküldésével, azokat feldolgozzuk az Ön által kért információk vagy szolgáltatások biztosítása érdekében, valamint hogy válaszlevelet írhassunk Önnek. Az igényelt adatok a weboldal látogatása alatt végzett tevékenységektől függően változhatnak.

Információk gyűjtése és felhasználása, cookie-k használata

Ahhoz, hogy optimalizálni tudjuk a weboldalt a rendszer teljesítménye szempontjából, a felhasználhatóság és a termékeinkkel ill. szolgáltatásainkkal kapcsolatos, hasznos információk szolgáltatása érdekében, egy naplófájlt hozunk létre adatok automatikus gyűjtésére és megőrzésére az Ön számítógépén. Ez tartalmazza az Internet Protokol-címet (IP-cím), a böngésző típusát és a nyelvi beállításokat, az operációs rendszert, internet szolgáltatásokat (ISP), valamint a dátumot/időt. Az adatok a hatékony adminisztrációhoz és a beállításokhoz szükségesek. Az összegyűjtött információkat marketing- és reklámszolgáltatások, valamint kommunikáció céljából dolgozzuk fel (például a felhasználói felület optimalizálására és jobbítására, attraktívabb ajánlatok és szolgáltatások nyújtása érdekében).
Ez a Honlap, az e-mail üzenetek, az online szolgáltatások, a reklám- és interaktív aplikációk egyaránt használhatnak „cookie“-kat a szolgáltatások optimalizálása céljából.

Mik a cookie fájlok?

Az Önnek nyújtott szolgáltatások minőségjavítása érdekében a honlapunk cookie fájlokat használ. A cookie fájlok kis szövegfájlok, amelyeket az Ön számítógépén, vagy egyéb eszközén helyeznek el, amikor meglátogatja a Holnapunkat. A cookie fájlok használatával nem szegjük meg a 122/2013 Z.z. sz. adatvédelmi törvényt, mivel a használatukkal nem gyűjtünk személyes adatokat, és nem is szolgáltatjuk ki azokat harmadik fél számára. A felhasználók a Honlapunk böngészésével jóváhagyásukat adják a cookie-k használatához és a böngészőjükbe történő tároláshoz. E tényről a látogatót tájékoztatjuk a Honlapra érkezésekor, és ő a Honlap böngészésével beleegyezik ezek használatába.

A cookie fájlok elősegítik pl.:

  • a weblapunk megfelelő működését a vásárlási folyamat gördülékeny végbemenetele érdekében;
  • a vásárlóink belépési adatainak megőrzését, így nem kell azokat újra megadniuk;
  • felmérést arra vonatkozóan, hogy melyik oldalakat és funkciókat használják a látogatók a leggyakrabban; ennek segítségével az ajánlatainkat méginkább hozzá tudjuk igazítani az Önök elvárásaihoz;
  • annak felmérését, hogy melyik reklámokat nézik meg leginkább a látogatók, hogy a böngészés során ne jelenjen meg ugyanaz a reklám, illetve ne jelenjen meg olyan termék reklámja, amely iránt nem érdeklődnek.

További általános információkat pl. itt talál a cookie fájlokról.

Melyik cookie fájlokat használjuk:

A weboldalainkon használt cookie fájlokat a tartósságuk szempontjából két alaptípusra osztjuk. A rövidtávú, ún. „session cookie“-k ideiglenesek, és a böngészőjében csak addig tárolódnak, ameddig be nem zárja a böngészőt, valamint hosszútávú, ún. „persistent cookie“-k, amelyek hosszabb időre tárolódnak az Ön berendezésén, vagy ameddig kézzel ki nem törli őket (a cookie fájlok tárolási ideje az Ön berendezésén a cookie beálításaitól és a böngészője beállításaitól függ).

A betöltött funkciójuk szempontjából a cookie-kat a következőképen osztjuk fel:

  • konverziós cookie-k, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy elemezzük különböző értékesítési csatornák teljesítményét;
  • nyomkövető cookie-k, amelyek a konverzációs cookie-kal együtt segítenek kielemezni különböző értékesítési csatornák teljesítményét;
  • remarketing cookie-k, személyre szabott reklámtartalom és megfelelően célzott reklámok készítésére használjuk őket;
  • analitikus cookie-k, segítik jobbítani a weboldalunk felhasználói felületét, és így megértjük hogyan használják őket a felhasználóink;
  • alapvető cookie-k, amelyek fontosak a weboldal alapvető működése szempontjából.

Bizonyos cookie fájlok gyűjthetnek olyan adatokat, amelyeket aztán kiadnak harmadik félnek, mert például azok közvetlenül támogatják a reklámtevékenységeinket (un. „harmadik fél cookie”). Ilyenek például a weboldalunk látogatói által vásárolt termékekkel kapcsolatos információk, amelyeket megjeleníthet egy reklámügynökség, hogy a weboldalainkon jobban elhelyezhessük internetes reklámbannereinket. Ezek az adatok ugyanakkor nem alkalmasak arra, hogy beazonosítsák Önt.

Referenciák

  • agrall better blue
  • kros final
  • backnwhite final
  • tuli final
Tanácsra van szüksége?

Tanácsra van szüksége?

Hívjon fel minket telefonon, munkanapokon 7:30 és 17:30 között!

+ 421 356 450 011
Az oldal tetejére