+421 948 488 200 info@fontionnel.sk

Szolgáltatás

Szolgáltatások egész Európában

Virtuális székhely Csehországban

(Slovak) Poskytujeme virtuálne sídla v Českej republike. V ponuke máme lukratívne adresy, ale aj cenovo dostupné registračné sídla.


Virtuális székhely Csehországban

(Slovak)

  • Sme overená spoločnosť s viac ako 2700 referenciami.
  • Množstvo lukratívnych adries za skvelé ceny.
  • Preposielame poštu do 24h.
  • Poskytujeme množstvo nadštandardných služieb.

Teljes körű tájékoztatás

Regisztrációs székhely – Csehország

A jogi személy regisztrációs székhelye és a természetes személy vállalkozásának helye az a székhely, amely a cégjegyzékben vagy kereskedelmi nyilvántartásban szerepel. A szlovák és cseh jogrenddel összhangban a hivatalos székhelynek nem kell egyeznie a cég telephelyével. A Fontionnel által biztosított virtuális iroda segítségével kapcsolatba léphet ügyfeleivel otthon, különböző városokban és országokban is.

Előnyei – Virtuális székhely:

Vállalkozásának jól hangzó címet biztosítunk, üzemi és személyes költségeit optimalizáljuk, valamint mi tartjuk a kapcsolatot az illetékes hivatalokkal és a nyilvánossággal is. Az Office centrum szolgáltatásaival együtt teljes támogatást biztosítunk vállalkozásának fejlesztéséhez és zavartalan működéséhez.

Amennyiben vállalkozását Csehországban is szeretné folytatni, viszont nem szeretne sokat költeni üres irodák bérlésére, amelyet nem fog majd teljes mértékben kihasználni, vegye igénybe virtuális irodánkat az Ön által választott egyedi szolgáltatásokkal együtt.

Amennyiben vállalkozása teljes sebességre kapcsolt, és kötelezettségei miatt gyakran kell utaznia, virtuális irodánknak köszönhetően állandó kapcsolatban lehet ügyfeleivel.

A postai küldemények átvételét, megőrzését és továbbítását oly módon kezeljük, ahogy Önnek az a leginkább megfelel. Természetesen reprezentatív tárgyalótermet is tudunk biztosítani, ahol helyi ügyfeleivel is tárgyalhat.

A Fontionnel kínálata tartalmazza a legtöbb exkluzív székhelycímet Csehország egész területén. Az összes székhely a legfontosabb és legkeresettebb, könnyen megközelíthető forgalmi csomópontokon található. Kínálatunkban válogathat a prágai, brünni, olomouci, kladnói és ostravai székhelyek közül.

Írj, vagy hívjon bennünket

Az Ön üzenete sikeresen elküldtük. Köszönöm.

Kérjük, adja meg nevét, érvényes e-mail cím, telefonszám és az üzenet.

Hogy hibás e-mail címre. Kérjük, próbálja újra.

Ha kérdése hívjon száma:    +421 948 488 200

Referenciák

  • agrall better blue
  • kros final
  • backnwhite final
  • tuli final
Tanácsra van szüksége?

Tanácsra van szüksége?

Hívjon fel minket telefonon, munkanapokon 7:30 és 17:30 között!

+421 948 488 200
Az oldal tetejére
Vyžiadajte si od nás konkrétnu cenovú ponuku na službu

    az időpont megadása, amikor hívhatjuk stb.