+421 948 488 200 info@fontionnel.sk

Bemutatkozunk

Terjedelem, a vállalatról történelme

Bemutatkozunk

A FONTIONNEL társaság elképzelése már a kezdetektől fogva a segítségnyújtás, a kis -, közepes, és nagyvállalkozók számára. A természetes, szerves növekedés eredményeképpen a társaság elkezdett vállalati szolgáltatásokat nyújtani a Közép–Európai piacon. Elsősorban Szlovákiában, Magyarországon és Cseh Köztársaságban. A FONTIONNEL társaság csapata segítséget nyújtani képes az ügyfeleinek, a cégalapítás ügyeitől kezdve egészen az összetettebb, határon átnyúló és tranzakciós struktúrákig. A kulcsfontosságú alapelv a specializáció szükséges mértéke, tekintettel a helyi gazdasági és jogi feltételekre. A társaságunknál angol, német, magyar, szlovák és cseh nyelven is lehet kommunikálni. A társaság azáltal, hogy nemzetközi csoportokban, befektetési fórumokon és érdekcsoportokban vesz részt, a professzionális szolgáltatásokon kívül a jelentős hálózati lehetőségek megosztására is képes.

Mgr. Patrik Škulavík, Fontionnel&Co s.r.o.

Történelem

2015

2015

Bővebben

Szolgáltatás megkezdése Magyarországon. A csapat bővítése az adott régióra, együttműködő ügyvéddel és számviteli részleggel. A társaság szervezeti struktúrájának a keretein belül a marketing osztály létrehozása. Szoros együttműködés kialakítása a partnerekkel Lengyelországban, Németországban, Ausztriában, Luxemburgban és Belgiumban. A külföldi, nyugati piacokra történő belépés és terjeszkedés átfogó lefedése az olyan márkák számára, mint pl. a Tuli.sk vagy ProRate.

2014

2014

Bővebben

Az ügyfélközpont megnyitása Pozsonyban. Szolgáltatás megkezdése a Cseh Köztársaságban. A csapat bővítése együttműködő adótanácsadóval. A társaság képviselői, Szlovákia egyedüli képviselőiként az EU keretein belül, részt vettek az Európai komisszió kis- és középvállalkozások számára tartott előadásán. Együttműködés megkezdése a Szingapúri Középeurópai üzleti kamarával és a leglátogatottabb vállalkozási portállal, a Podnikajte.sk oldallal. A FONTIONNEL társaság csapata sikeresen indult a „Bürokratikus képtelenség 2014” versenyben való  jelöléseken.

2013

2013

Bővebben

Iroda és számviteli központ megnyitása Érsekújváron (Nové Zámky). A magyar fővárostól, Budapesttől kb. 2 órás távolságra, az osztrák fővárostól, Bécstől kb. 2 órás távolságra, a szlovák fővárostól, Pozsonytól pedig 60 perces távolságra, ami jelentős előny. A csapat bővítése a jogi részlegen, a számviteli részleg bővítése. A társaság szoros együttműködésbe kezdett a Szlovákiai Fiatal Vállalkozók Szövetségével, hogy segítsenek a fiatal vállalkozóknak a vállalkozásuk megkezdésében.

2012

2012

Bővebben

Növekvő kereslet az igényesebb tanácsadási szolgáltatások után. Megkezdődött az együttműködés és személyzeti összekapcsolódás a ProRate társasággal, amely a tranzakciós és akvizíciós tanácsadás területén működik. A társaság képes az ügyfelei számára tapasztalt szakemberek szolgáltatásait nyújtani, több mint 15 éves tapasztalattal a tranzakciós tanácsadás területén, több mint 200 sikeresen lezárt projekttel.

2011

2011

Bővebben

A vállalati ügyfelek mennyiségének exponenciális növekedésével megkezdődnek az üzleti társaságok létrehozásának és kezelésének első ügyei. Az üzleti társaságok számviteli és levelezési ügyvitel szolgáltatásának a beindítása az első nemzetközi ügyfelek számára Oroszországból, Olaszországból vagy Svájcból.  A csapat bővítése, 2-ről 5 alkalmazottra, beleértve az együttműködő ügyvédet is.

2010

2010

Bővebben

A társaság 2010-ben Patrik Škulavík és Lukáš Ivan összefogásával jött létre. Az elsődleges cél a pénzügyi tanácsadás nyújtása volt a biztosítások területén. A vállalati ügyfelek kiszolgálásának elsődleges céljával nem egész 2 év alatt több mint 3000 szerződést kötöttünk meg természetes, de jogi személyekkel is.

Referenciák

  • agrall better blue
  • kros final
  • backnwhite final
  • tuli final
Tanácsra van szüksége?

Tanácsra van szüksége?

Hívjon fel minket telefonon, munkanapokon 7:30 és 17:30 között!

+421 948 488 200
Az oldal tetejére
Vyžiadajte si od nás konkrétnu cenovú ponuku na službu

    az időpont megadása, amikor hívhatjuk stb.