+421 948 488 200 info@fontionnel.sk

Szolgáltatás

Szolgáltatások egész Európában

Cégeladás

A FONTIONNEL társaság biztosítja a cégeladást a teljes EU keretein belül. Az eladó társaságaink megfelelnek a kezdő, de a tapasztalt vállalkozók számára is, akik azonnal el szeretnék kezdeni a vállalkozásukat. A kínálatunkban vannak újonnan megalapított, un. ready made társaságok, valamint régebbi, számviteli előzményekkel rendelkező társaságok is. Képesek vagyunk az ügyfeleink igényeinek széles skáláját kielégíteni.


Cégeladás
Miért válasszon minket?
  • Versenyképes árak
  • Könnyű és egyszerű folyamat
  • Állandó segítség
  • Elégedett ügyfelek
Hívjanak nekünk +421 948 488 200

A cégeladást biztosítjuk a teljes EU keretein belül

A kínálatunk tartalmaz eladó, újonnan létrehozott, un. ready-made társaságokat is (ÁFA fizető, nem ÁFA fizető). E társaságok nem végeztek semmilyen gazdasági tevékenységet, és olyan vállalkozóknak lettek létrehozva, akiknek mindenképpen kész társaság vételére van szükségük, hogy gyorsabban elkezdhessék a vállalkozást. Egyszerűen szóllva nincs idejük az új társaság alapításának hosszadalmas eljárására. A szolgáltatásainkat elsődlegesen a Szlovák Köztársaság, Cseh Köztársaság, Magyarország, Lengyelország, de Németország, Belgium, Luxemburg és Szingapúr területén is biztosítjuk.

Tekintettel a FONTIONNEL társaság hosszútávú működésére, tudjuk Önnek a régebbi, számviteli előzményekkel rendelkező cégek eladását is (ÁFA fizető, nem ÁFA fizető) biztosítani. Abban az esetben, ha nem szeretne céget venni, hanem éppen el szeretné azt adni, cégfelvásárlási szolgáltatást nyújtunk. A szolgáltatásainkat már több mint 2700 ügyfél vette igénybe. A csapatunk közgazdászokból és ügyvédekből áll. Nézze meg a referenciáinkat. Hiszünk benne, hogy a szolgáltatásainkkal Ön is elégedett lesz.

Írj, vagy hívjon bennünket

Az Ön üzenete sikeresen elküldtük. Köszönöm.

Kérjük, adja meg nevét, érvényes e-mail cím, telefonszám és az üzenet.

Hogy hibás e-mail címre. Kérjük, próbálja újra.

Ha kérdése hívjon száma:    +421 948 488 200

Referenciák

  • agrall better blue
  • kros final
  • backnwhite final
  • tuli final
Tanácsra van szüksége?

Tanácsra van szüksége?

Hívjon fel minket telefonon, munkanapokon 7:30 és 17:30 között!

+421 948 488 200
Az oldal tetejére
Vyžiadajte si od nás konkrétnu cenovú ponuku na službu

    az időpont megadása, amikor hívhatjuk stb.