+421 948 488 200 info@fontionnel.sk

Szolgáltatás

Szolgáltatások egész Európában

Általános forgalmi adó regisztráció – ÁFA

(Slovak) Registrácia k DPH nie je jednoduchý úkon. Vzhľadom na riziko udelenia zábezpeky zo strany správcu dane, odporúčame celý proces registrácie prenechať na odborníkov.


Általános forgalmi adó regisztráció – ÁFA

(Slovak)

 • Poskytneme konzultácie pred registráciou k DPH.
 • Vypracujeme Vám kompletnú dokumentáciu.
 • Sme overená spoločnosť – viac ako 2700 klientov.

Teljes körű tájékoztatás

Általános forgalmi adó regisztráció –ÁFA

Amennyiben külföldön is szeretne vállalkozni vagy egyszerűen az Ön partnerei kölcsönös együttműködést szeretnének áfa-fizető céggel, a legjobb megoldás az önkéntes áfa-fizetésre való regisztráció. A jelenlegi szlovák törvények ezt az ügyletet megnehezítik azzal, hogy ilyen esetekben biztosítékot kérnek vagy rosszabb esetben elutasítják a kérelmet. Cégünk megoldást nyújt arra, hogy az áfa regisztráció sikeresen lebonyolódjon, adott esetben a lehető legalacsonyabb összegű biztosíték kifizetése mellett. A általános forgalmi adó regisztrációt személyre szabottan intézzük, úgy, hogy pozitív eredményt érhessünk el. A vállalkozói tanácsadás a szakszerű konzultáción kívül a szükséges okiratok elkészítését is magába foglalja. A szolgáltatás ára 199,- euró, amelyért cserébe ügyintézést biztosítunk a bonyolult bürokratikus folyamatokban.

Áfa regisztráció lépései:

 1. Szaktanácsadás, amely a vállalkozását érintő bevezető konzultációt is tartalmazza, valamint az azt követő áfa regisztráció lépéseinek meghatározása.
 2. Kérvények, űrlapok, és egyéb mellékletek elkészítése, amelyek a sikeres regisztráció alapját képezik, valamint az adóhivatalnál a biztosíték összegének csökkentéséhez szükségesek.
 3. Kérvények benyújtása és konzultáció az illetékes adóhivatallal az ügyfél nevében, cégünk alkalmazottai megállapodnak egy időpontban a helyszíni ellenőrzés elvégzésére, amelyet az adóhivatal adott esetben kötelezővé tehet.
 4. Az adóhivatalnál kérvények elintézése, biztosíték kirovása vagy elengedése, ezt követően az általános forgalmi adó regisztrációról kiadott igazolás átvétele.

 

Az ár tartalmazza:

 • Bevezető konzultáció a lehetséges ÁFA regisztrációs eljárásokról, szakmai tanácsadás és a legjobb megoldások kiválasztása az Ön vállalkozása számára
 • Az illetékes szlovák adóhivatalnál a kérvények benyújtása, kapcsolattartás az ügyfél meghatalmazása alapján.
 • Kérvények, űrlapok és egyéb mellékletek elkészítése, amelyek a sikeres regisztráció alapját képezik, majd az illetékes szlovák adóhivatalhoz a kérvények benyújtása.

Írj, vagy hívjon bennünket

Az Ön üzenete sikeresen elküldtük. Köszönöm.

Kérjük, adja meg nevét, érvényes e-mail cím, telefonszám és az üzenet.

Hogy hibás e-mail címre. Kérjük, próbálja újra.

Ha kérdése hívjon száma:    +421 948 488 200

Referenciák

 • agrall better blue
 • kros final
 • backnwhite final
 • tuli final
Tanácsra van szüksége?

Tanácsra van szüksége?

Hívjon fel minket telefonon, munkanapokon 7:30 és 17:30 között!

+421 948 488 200
Az oldal tetejére
Vyžiadajte si od nás konkrétnu cenovú ponuku na službu

  az időpont megadása, amikor hívhatjuk stb.